Leer beter je camera kennen – bijeenkomst

Een digitale camera is ingewikkeld en de dikke gebruiksaanwijzing ervan nodigt niet uit tot bestudering. Voordat je het weet laat je daarom de camera op de ā€˜Pā€™-stand staan. Dat is jammer, want jouw camera biedt veel meer en betere mogelijkheden. Om ook die mogelijkheden te benutten organiseert CameraNu op woensdag 29 maart, samen met de afdeling Friesland van de Fotobond, een avond: ‘Leer beter je camera kennen’. De toegang is vrij en de consumpties zijn voor eigen rekening. Deze avond is zowel bedoeld voor leden van fotoclubs als voor niet-leden. Iedereen is dus van harte welkom, maar geef je wel even van te voren op, via h.slot8@upcmail.nl.

Tijden: de inloop is vanaf 19.00 uur en de aanvang is om 19.30 uur.

Locatie: Dorpshuis Rottum, Binnendijk 22, 8461 LH Rottum.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *