Kunstroof uit Park Vijversburg

ma 16 jan, 18:48 

De leden van Fotoclub Objectief uit Hurdegaryp schrokken behoorlijk toen ze ontdekten, dat een aantal van hun foto’s gestolen was uit Park Vijversburg in Tytsjerk. Een drietal foto’s van Friese landschappen, die buiten hingen zijn plots verdwenen.

Op de drie foto’s, die uit het z.g.  “Groene hokje” verdwenen zijn, staat het Friese landschap van de duinen te Appelscha. Ook bedrijfsleider Audrey Stielstra van Park Vijversburg was ‘not amused’, toen ze onlangs de ontvreemding ontdekte.

Wie de fotografische kunstwerkjes ergens tegenkomt of ziet dat ze bijvoorbeeld op marktplaats worden aangeboden, wordt verzocht contact op te nemen met de politie van Tytsjerksteradiel in Burgum, zodat de foto’s weer op de plek terechtkomen waar ze horen te hangen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *