Scherven brengen geluk!

Van vrijdag 15 november tot maandag 25 november 2019, van 10.00 tot 17.00 uur, staat Vriesia, Bouwen met Glas in Sneek volledig in het teken van de Glaskunst tiendaagse. Tijdens dit unieke evenement kunt u iedere dag gratis genieten van een bijzondere glaskunstexpositie met een unieke collectie kunstzinnige toepassingen van glas en licht. Doe mee met de Glaskunst Fotowedstrijd 2019 met als thema ‘Scherven brengen Geluk’, door een  bijzondere foto te maken van een Glaskunstobject op de expositie van de Glaskunst tiendaagse.

Zaterdag 16 november van 13.30 tot 16.30 uur geeft Fotoclub ’t Filter een workshop waarin tips en tricks gegeven worden over het fotograferen van glasobjecten. Deelnemen kan alleen met uw eigen camera.

Gedurende de expositie kan er volop geoefend worden op de perfecte foto die naderhand wordt bewonderd en beoordeeld door een jury bestaande uit Jan Gras en Piet Haaksma van Fotoclub ’t Filter, Saskia Bruinsma; professioneel fotograaf en Tinka de Jong; eigenaresse van Vriesia Glas en organisator van de Glaskunst 10-daagse. De foto kan digitaal en vrij van rechten ingeleverd worden in JPEG max. 2 MB onder vermelding van uw naam en telefoonnummer naar workshop@vriesiaglas.nl.

De 1e prijs van de Glaskunst Fotowedstrijd bestaat uit een ingelijste uitvergroting van de winnende foto en een kunstzinnige glazen Award gemaakt door glaskunstenaar Alwin Overwater van Glasblazerij ’t Quakeltje die ook exposeert tijdens de Glaskunst tiendaagse.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *