Fototentoonstelling in Wapse

In de oude melkfabriek van Wapse, Ten Darperweg 82a, wordt een fototentoonstelling gehouden in de fotostudio/galerie van Niek van Schie. Getoond worden foto’s van 12 Friese vrijetijdsfotografen. Deze twaalf hebben meegedaan met foto-mentoraten, die door de Afdeling Friesland van de Fotobond zijn georganiseerd en onder leiding stonden van bondsmentor Niek van Schie. Het gaat om foto’s van Anton Meijerman, Hans Slot, Jannes Fourie, Marianne Peters, Jannes Postma, Keimpe Roedema, Klaas van der Schaaf, Maarten van Lelyveld, Monique van der Meulen, Paul Uithol, Rikus Grootjans en Wim Plutschouw.
De tentoonstelling is geopend op donderdag, vrijdag en zaterdag,
van 12.00 tot 17.00 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *